Home
Voetbalschool Oefenstof
Agenda
Kosten en kleding
Promo films
Kidsclub
WORLD CUP ALMERE
Contact & Locatie Algemene voorwaarden
Inschrijving

VOETBALSCHOOL (De eerste stap als echte voetballer!!)

 

Na 7 mooie, succesvolle jaren met de voetbalschool zijn wij ons gaan specialiseren in Kleuters. De Kleuter Voetbalschool is voor kids van 4 t/m 8 jaar. Kleutervoetbal is het voortraject voor het voetballen bij voetbalverenigingen.

 

De trainingen vinden plaats op de woensdag bij Almere City FC.

 

Tijden

Training woensdag Almere City FC: 16.30 tot 17.55 uur.

 

Trainingen

De trainingen geven wij in kleine groepjes (maximaal 12 kids) waardoor er veel aandacht is voor het individu. De trainingen stellen wij zorgvuldig samen. Deze bestaat niet alleen uit techniektraining maar ook oefeningen om het leren spelen van wedstrijdjes.

 

Daarbij heeft de Voetbalschool fantastische spelvormen voor handen en veel materialen om kinderen extra te motiveren en uit te dagen.

We beginnen met het aanleren van de basis, waar naar gelang het niveau van de kinderen steeds specifieker getraind zal worden. Niet alleen de ontwikkeling maar juist het plezier staat bij ons voorop. Bij deze sessies komen de volgende onderwerpen aan bod: kappen en draaien, passeerbewegingen, partijspellen, techniek van het schieten, het aannemen van de bal, het afpakken van de bal en de spelregels van het voetballen van wedstrijden.

 

Een training sessie bestaat uit 10 trainingen van 85 minuten.

 

Buiten de normale materialen zoals pionnen, stokken, ballen en doeltjes beschikken wij ook over opblaasbare velden, panna velden, voetbaltempels, gatendoeken, voetbalkanonnen, rebounders, snelheidsmeters, sprint metingen etc. etc. Wij maken van elke training een feest.

 

De trainingen kunnen worden gezien als aanvulling op de reguliere training binnen de eigen vereniging. Bij de eigen club ligt meestal het accent op het groepsproces en minder op de ontwikkeling van het individu. De intensiteit is laag en het leerniveau en de persoonlijke aandacht hoog.

 

Heb je een kind tussen de 4 en 9 jaar en wil je hem/haar op de leukste en beste manier voorbereiden op wedstrijden spelen bij de verenigingen schrijf je dan in voor een reeks van 10 trainingen.