Arno Splinter Sport Events Voetbalkampen

 

Tijdens de Mei en Zomervakantie organiseren we 2 of 3-daagse voetbalkampen voor kids van 5 t/m 12 jaar. Vroeger was de minimum leeftijd vanaf 6 jaar maar door het grote succes van Peuter- en Kleutervoetbal is dat verlaagt naar 5 jaar. De voetbalkamp dagen beginnen om 09.30 uur en eindigen om 16.00 uur. De trainingen zijn zeer gevarieerd en tussendoor worden de kinderen op verschillende manieren vermaakt.

 

Arno Splinter Sport Events is gespecialiseerd in het geven van de leukste voetbalkampen. We hebben het beste materiaal, de leukste oefenvormen, zeer enthousiaste trainers en een enorme drive om de kinderen de leukste voetbaldagen te bezorgen.

 

De focus ligt op plezier maar wij zullen de kinderen ook op voetbalgebied veel bijleren. Door middel van Spelletjes leren we de kids passen, schieten, scoren, dribbelen, 1 vs 1, 2 vs 2 en partijtjes te spelen.

 

Wij gaan al onze materialen gebruiken zoals de opblaasbare velden, pannavelden, de gatendoeken, het voetbalkanon en de snelheidsmeters. We zullen veel aandacht besteden aan het afwerken op de goal en het voetballen van wedstrijden. Ook zullen we een echte onderlinge 4 vs 4 of 5 vs 5 competitie gaan spelen.

 

Tussen de trainingen door worden de kinderen op verschillende manieren vermaakt.

 

• Gaten en penalty schieten

• Paaltjes voetbal Battle

• Voetbalkanon (Kan jij ook goed keepen)

• Voetbal Arena (3 vs 3 vs 3)

• De koning van het 1 tegen 1 spelen

 

Ook testen we tussendoor een aantal voetbalonderdelen. Na een aantal oefenrondes zullen we op de scorekaart de beste resultaten noteren. Wie heeft de beste techniek en op welke onderdelen scoor jij het best.

 

• Soccerwall (Wie passt het meest precies)

• Sprint (Wie is het snelst over 10 en 30 meter)

• Schotkracht (Hoe hard schiet jij in km/uur)

• Slalom parcours (Hoe snel dribbel jij in ons obstakel-run)

 

Van 15.30 tot 16.00 zullen we elke dag 2 finales spelen. Bij 1 onderdeel doen alle kids mee en voor het andere onderdeel zullen de kids zich moeten kwalificeren.

Het Arno Splinter Sport Events Voetbalkamp is niet alleen heel leuk en sociaal, maar ook leerzaam. Ze leren veel, maken snel nieuwe vrienden en ze doen ervaringen op die ze nooit meer zullen vergeten.

 

Laat uw kind een voetbalkamp beleven waaraan het nog lang met plezier zal terugdenken.