KLEUTERVOETBAL

 

Arno Splinter Sport Events verzorgt trainingen voor 4 t/m 8 jarigen op verschillende locaties en manieren. Wij hebben voor elk kind de juiste trainingsvoorwaarden

 

KLEUTERVOETBAL (INDOOR) 4 t/m 5 jaar

 

Kleutervoetbal word gegeven in gymzalen op zaterdag na het peutervoetbal op diverse locaties. De trainingen starten op de meeste locaties om 11.30 of 12.35 uur. Het tijdstip ligt eraan of er 2 of 3 Peutervoetbal groepen zijn. In de sportzaal bouwen we makkelijker vertrouwen op zodat uiteindelijk de stap minder groot word om buiten te voetballen.

 

Spelenderwijs trainen we de techniek, het samen overspelen, scoren en natuurlijk juichen!!!

Kleutervoetbal word gegeven op de volgende locaties: Almere, Amsterdam Nieuw Sloten, Amsterdam Osdorp, Diemen, Purmerend, Hoofddorp, Lelystad & Assendelft.

 

De trainingen duren 60 minuten.

 

VOETBALSCHOOL ALMERE (OUTDOOR) 4 t/m 8 jaar

 

De beste manier om kinderen alle technieken bij te leren, hierbij zetten wij al onze materialen in. We trainen met kleine groepjes. Elke groep heeft een eigen trainer die door ons opgeleid is. De trainingen worden op woensdag middag gegeven van 16.30 - 17.55 uur op de velden van Almere City FC.

 

Door het succes van het peutervoetbal/Kleutervoetbal stromen kids steeds sneller door naar buiten omdat zij al heel wat trainingen doorlopen hebben. Op maximaal 10 kinderen staat een trainer die gespecialiseerd is voor deze leeftijd. De trainingen zijn zeer gevarieerd waarbij wedstrijdjes spelen ook een belangrijk item is.

De trainingen duren 85 minuten.