Promo films Contact Algemene voorwaarden

Inschrijving

Home
Agenda
Oefenstof Locatie, kosten en kleding Kleuter voetbalschool Kidsclub Almere city

KLEUTER VOETBALSCHOOL (De eerste stap als echte voetballer!!)

 

Na 7 mooie, succesvolle jaren met de voetbalschool zijn wij ons gaan specialiseren in Kleuters. De Kleuter Voetbalschool is voor kids van 4 t/m 8 jaar. Kleutervoetbal is het voortraject voor het voetballen bij voetbalverenigingen.

 

De trainingen vinden plaats op vrijdag middag. 2 keer trainen we op zondag in het stadion van Almere City FC.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij extreem slecht of koud weer wijken wij uit naar de gymzalen van de Meergronden te Almere Haven. De trainingen gaan dus altijd door!!

 

Let op: Bij grote belangstelling van de Voetbalschool zullen we in 2 blokken moeten trainen omdat we maar 60 kids tegelijkertijd in de zaal kunnen trainen. De starttijd van de training kan anders zijn dan normaal

 

Samenwerking

Voetbalschool Arno Splinter heeft een samenwerking met Almere City FC. Alle kids worden automatisch een jaar lid van de Kidsclub en in de reeks van 10 trainingen trainen we 2x in het stadion.

 

Tijden

Training FC Almere: vrijdagmiddag van 16.30 tot 17.55 uur.

Training zondag Almere City FC: zondag 09.30 tot 10.55 uur.

 

Trainingen

De trainingen geven wij in kleine groepjes (maximaal 10 kids) waardoor er veel aandacht is voor het individu. De trainingen stellen wij zorgvuldig samen. Deze bestaan niet alleen uit techniektraining maar ook oefeningen om het leren spelen van wedstrijdjes.

 

Daarbij heeft de Voetbalschool fantastische spelvormen voor handen en veel materialen om kinderen extra te motiveren en uit te dagen.

We beginnen met het aanleren van de basis, waar naar gelang het niveau van de kinderen steeds specifieker getraind zal worden. Niet alleen de ontwikkeling maar juist het plezier staat bij ons voorop. Bij deze sessies komen de volgende onderwerpen aan bod: kappen en draaien, passeerbewegingen, partijspellen, techniek van het schieten, het aannemen van de bal, het afpakken van de bal en de spelregels van het voetballen van wedstrijden.

 

Een training sessie bestaat uit 10 trainingen van 85 minuten.

 

Buiten de normale materialen zoals pionnen, stokken, ballen en doeltjes beschikken wij ook over opblaasbare velden, panna velden, voetbaltempels, gatendoeken, voetbalkanonnen, rebounders, snelheidsmeters, sprint metingen etc. etc. Wij maken van elke training een feest.

 

De trainingen kunnen worden gezien als aanvulling op de reguliere training binnen de eigen vereniging. Bij de eigen club ligt meestal het accent op het groepsproces en minder op de ontwikkeling van het individu. De intensiteit is laag en het leerniveau en de persoonlijke aandacht hoog.

 

Heb je een kind tussen de 4 en 8 jaar en wil je hem/haar op de leukste en beste manier voorbereiden op 7 vs 7 schrijf je dan in voor een reeks van 10 trainingen Kleutervoetbal.