Promo films Contact Algemene voorwaarden

Inschrijving

Home
Agenda
Oefenstof Locatie, kosten en kleding Kleuter voetbalschool Kidsclub Almere city

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

1. De overeenkomst tussen Arno Splinter Sport Events en de jeugdspeler treedt in werking als het aanmeldingsformulier ingevuld is en de 1e proeftraining goed bevallen is.

 

2. De contributie moet voldaan zijn voor dinsdag na de 1e proeftraining.

 

3. Een voetbalreeks bestaat uit 10 trainingen. Er zijn 2 volledige reeksen per jaar + aan het eind van het voetbalseizoen een x-aantal trainingen tot aan de zomervakantie.

 

    • Na de zomervakantie tot de kerst

    • Januari tot de meivakantie

    • Na de meivakantie tot aan de zomervakantie

 

4. Instroom is mogelijk. De hoogte van het lesgeld wordt bepaald door het aantal trainingen dat de speler tegoed heeft.

 

5. Arno Splinter Sport Events stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal en materiele schade in welke vorm dan ook.

 

6. Arno Splinter Sport Events stelt zich niet aansprakelijk voor blessures van de jeugdspeler opgelopen bij de trainingen. De voetbalschool is tevens niet aansprakelijk voor een al ontstane blessure(s) en/of al aanwezige fysieke klachten van de jeugdspeler.

 

7. Bij ziekte of andere afwezigheid afmelden per mail

 

8. Gemiste lessen kunnen niet worden ingehaald.

 

9. Teruggave van een deel van het lesgeld is alleen mogelijk bij gebleken overmacht. (zoals bij duidelijk aantoonbare blessures of langdurige ziekte van het kind)

 

10. Indien de training door omstandigheden niet door kan gaan, zal deze ingehaald worden in het vrije weekend of op een dan nog te bepalen datum.

 

11. De spelers zijn verplicht om in de kleding van de Voetbalschool te trainen. Het tenue wordt verstrekt door Arno Splinter Sport Events. Alleen tijdens de proefles draagt het kind eigen kleding. De hoody of regenjack kan besteld worden door een mail te sturen naar info@arnosplinter.nl

 

Draag bij extreme kou thermo kleding maar geen lange broek over het tenue.

12. Arno Splinter Sport Events maakt regelmatig foto’s en video-opnames tijdens de trainingen. Deze zijn bedoeld voor promotie, opleiding en training. Hier kan geen bezwaar tegen gemaakt worden.

 

13. Elke speler die lid word van een reeks van 10 trainingen bij KVSAS zal automatisch lid zijn van de Kidsclub van Almere City.